Manualer og vejledninger

Hvad er varmeudkoblingstemperatur for en størrelse? Og hvordan ændrer man den? Og hvad gør jeg, hvis jeg har mistet brugsanvisningen til min fjernvarmeboks. Det og meget mere kan du finde her.

Kært barn har mange navne. Fjernvarmeboks, fjernvarmeanlæg og fjernvarmeunit er alle navne for den boks i dit fyrrum, der sender varmen rundt til dine radiatorer. Her er et par vejledninger til at styre den, hvis du har valgt en Model A-aftale. Hvis du selv har købt din fjernvarmeboks, kan den se anderledes ud. Kontakt producenten eller din VVS’er for vejledning.

Hvad er hvad i fjernvarmeboksen?

Her kan du se, hvordan din fjernvarmeboks ser ud under overfladen. Boksen består af tre forskellige dele:

  • Et tilslutningsanlæg med varmeveksler, rør og haner
  • En displayboks, som er den hvide boks i midten med et display og et rundt hjul
  • En måler, som er en lille grøn og grå boks, som registrerer dit forbrug

Her nedenfor finder du vejledninger til de tre dele af fjernvarmeboksen.

Tilslutningsanlægget

Bliv klogere på hvad der er hvad i tilslutningsanlægget og hvordan det monteres.

Displayboksen – den hvide boks med hjulet

Displayboksen er den hvide boks med hjulet. Derfra kan du styre det meste i din fjernvarmeboks, men faktisk styrer det meste sig selv – takket være avanceret teknik. Her er et par vejledninger til, hvad du kan se og gøre på displayboksen.

Måleren – den grønne og grå boks

Måleren registerer dit fjernvarmeforbrug. Den er fjernafslæst, så vi kan holde styr på dit forbrug uden at skulle ulejlige dig med kedelige måleraflæsninger. Du kan følge dit varmeforbrug via vores selvbetjeningsløsninger. Her er en vejledning til måleren.