Manualer og vejledninger

Hvad er varmeudkoblingstemperatur for en størrelse? Og hvordan ændrer man den? Og hvad gør jeg, hvis jeg har mistet brugsanvisningen til mit fjernvarmeanlæg. Det og meget mere kan du finde her.

Kært barn har mange navne. Fjernvarmeanlæg, fjernvarmeboks og fjernvarmeunit er alle navne for anlægget i dit fyrrum, som sender varmen rundt til dine radiatorer. Her er et par vejledninger til at styre anlægget, hvis du har valgt en Model A-aftale. Hvis du selv har købt dit fjernvarmeanlæg, kan det se anderledes ud. Kontakt producenten eller din VVS’er for vejledning.

Hvad er hvad i fjernvarmeanlægget?

Her kan du se, hvordan dit fjernvarmeanlæg ser ud under overfladen. Anlægget består af tre forskellige dele:

  • Et tilslutningsanlæg med varmeveksler, rør og haner
  • En displayboks – den hvide boks i midten med et display og et rundt hjul
  • En måler, som er en lille grøn og grå boks, som registrerer dit forbrug.

Her nedenfor finder du vejledninger til de tre dele af fjernvarmeanlægget.

Tilslutningsanlægget

Bliv klogere på, hvad der er hvad i tilslutningsanlægget, og hvordan det monteres.

Displayboksen – den hvide boks med hjulet

Displayboksen er den hvide boks med hjulet. Derfra kan du styre det meste i dit fjernvarmeanlæg, men faktisk styrer det sædvanligvis sig selv – takket være avanceret teknik. Her er et par vejledninger til, hvad du kan se og gøre på displayboksen.

Måleren – den grønne og grå boks

Måleren registerer dit fjernvarmeforbrug. Den er fjernafslæst, så vi kan holde styr på dit forbrug uden at skulle ulejlige dig med kedelige måleraflæsninger. Du kan følge dit varmeforbrug via vores selvbetjeningsløsninger. Her er en vejledning til måleren.