Ny rekordtilslutning til fjernvarme

Tilslutningen til fjernvarmeprojektet er større end nogensinde. Hele 81 % af husstandene i et område i Dyssegård har netop valgt at udskifte olie- eller gasfyret med den miljørigtige fjernvarme.

Rigtig mange borgere og virksomheder nyder i dag godt af miljørigtig fjernvarme fra Gentofte Fjernvarme. Interessen er stor, når vi starter udbygningen af fjernvarmenettet i et nyt område. For nylig satte tilslutningen rekord, da hele 81% af husstandene i et område i den sydlige del af Dyssegård blev koblet på fjernvarmenettet.

Boligejerne vælger den grønne løsning

”Det er et virkelig flot og betydningsfuldt resultat”, siger chef for Drift og Projekter Johan Sølvhøj Heinesen. ”Gasprisen er jo i øjeblikket historisk lav, og det betyder at man sparer mindre på fjernvarmeregningen ved at skifte til fjernvarme, end man tidligere har gjort. På trods af det, så er fjernvarme stadig så attraktiv en løsning, at vi sætter tilslutningsrekord. Det siger noget om, at fjernvarme er et meget stærkt brand og et godt produkt. Men det fortæller os også, at borgerne i Gentofte bekymrer sig om miljøet og vælger den grønne løsning. Det er vi rigtig godt tilfredse med.”

25-05-2016