Model A eller B?

95 % af de kunder, der har muligheden, vælger Model A, når de skal have fjernvarme lagt ind. Helt enkelt!

Med Model A står står Gentofte Fjernvarme for alt det praktiske fra første spadestik til varme radiatorer. I Model B har I selv ansvaret for noget af arbejdet.

Læs mere om de to modeller herunder, inden I beslutter jer.

MODEL A
Vi klarer det hele!

Det hele er med i pakken incl. fremtidig service

  1. Vi fører fjernvarmen ind i ejendommen.
  2. Vi installerer en fjernvarmeboks og slutter den til jeres centralvarmeanlæg.
  3. Vi vedligeholder også fjernvarmeboksen og udskifter til en ny, når den om mange år er udtjent. Alt sammen som en del af aftalen.

Hent den fulde beskrivelse af en Model A-standardinstallation her.

MODEL B
I gør-meget-selv!

I påtager jer en del af arbejdet og udgiften selv

  1. Vi fører fjernvarmen ind i huset.
  2. I får selv et VVS-firma til at udføre resten af arbejdet og betaler for det selv, dvs. nedtagning af fyr, køb og installation af fjernvarmeboks og andre nødvendige installationer samt al vedligehold.
  3. Til gengæld betaler I lidt mindre for varmen, fordi I ikke betaler supplerende takst for fjernvarmeboksen.

Hent den fulde beskrivelse af en Model B-standardinstallation her.

Model A

Med Model A anlægger vi stikledningen fra vejen og ind til jeres ejendom. Vi fører stikledningen gennem ydermuren, og inde i huset trækker vi rør hen til det sted i fyrrummet, hvor fjernvarmeboksen skal hænge. Jeres gamle gas- eller oliefyr med tilhørende varmtvandsbeholder tager vi ned og kører væk, og i stedet sætter vi en ny fjernvarmeboks op og slutter den til jeres eksisterende centralvarmeanlæg.

Til sidst sætter vi en måler på og tjekker, at det hele fungerer, og når det hele virker, sørger vi for, at jeres gasaftale bliver opsagt, hvis I ønsker det.

Fordi anlægget er vores ejendom står vi også for service og vedligehold af jeres fjernvarmeboks – altid fremover. Helt enkelt.

Se alle detaljer i ‘Specifikation for standardinstallation – Model A’ her.

Model B

Med Model B anlægger vi stikledningen fra vejen og ind til jeres ejendom. Vi fører stikledningen gennem ydermuren, og inde i ejendommen sætter vi et sæt ventiler. I kontakter selv en VVS’er og får et tilbud på at få leveret og monteret en fjernvarmeboks.

Når jeres VVS’er har monteret jeres fjernvarmeboks og tjekket, at det hele fungerer, så kommer vi forbi og sætter en måler på. Derefter sørger vi for, at jeres gasaftale bliver opsagt, hvis I ønsker det.

Fordi anlægget er jeres ejendom står I også for service og vedligehold af jeres fjernvarmeboks – altid fremover. Kontakt jeres VVS’er for et tilbud på en serviceaftale.

Se alle detaljer i ‘Specifikation for standardinstallation – Model B’ her.