Fyringssæsonen er lige om hjørnet

Sommeren er gået på hæld og snart bliver det nødvendigt at åbne for varmen i huset. Fyringssæsonen er med andre ord lige om hjørnet. Men hvad betyder det for indstillingerne på jeres fjernvarmeboks?

Vi bliver ofte spurgt, hvad man skal gøre ved indstillingerne på sin fjernvarmeboks, når fyringssæsonen nærmer sig. Egentlig går det af sig selv, for hvis I har en lejeordning, en Plusaftale eller Model A, er jeres anlæg monteret med en udendørs temperaturføler, som sikrer, at anlægget automatisk skifter indstillinger, når det bliver koldt udenfor.

Men i overgangen mellem sensommer og efterår, kan I opleve, at I ikke har varme i radiatorerne, selvom I gerne vil have det. Det sker, når udetemperaturen ligger lige omkring den varmeudkoblingstemperatur, som jeres anlæg er indstillet til.

Her har vi lavet en vejledning til, hvordan I justerer varmeudkoblingstemperaturen på jeres anlæg. Hvis I selv har købt jeres anlæg af et privat VVS-firma, kan indstillingerne se anderledes ud. Det kan I se i betjeningsvejledningen til jeres anlæg.

Hent vores vejledning til ændring af varmeudkoblingstemperaturen her.

28-10-2016